Адвокат та керуючий партнер компанії Krepel відвідав семінар з підвищення кваліфікації адвокатів

17.03.2017 року, Радою адвокатів Київської області спільно із Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури в Київській області, було проведено семінар на тему “Типові помилки адвокатів в господарському процесі”.

Доповідачем було запрошено суддю Господарського суду Київської області, кандидата юридичних наук Павла Горбасенко. В рамках семінару суддя Господарського суду Київської області розповів про типові помилки адвокатів в господарському процесі. Семінар було побудовано, переважно, у формі “запитання-відповідь”. Серед порушених питань, щодо найпоширеніших помилок захисників, було виділено: погану підготовленість до процесу, непунктуальність, та інші аспекти психологічного характеру, що суб'єктивно, але можуть вплинути на судове рішення в господарському процесі. Також розглянуті питання щодо формування гонорарів адвокатів, відшкодування судом наданих адвокатських послуг, формування та подання доказів адвокатом в господарській справі. Серед іншого, було висвітлені проблемні питання щодо неузгодженості, та навіть протилежності позицій адвокатів, які одночасно представляють інтереси одного клієнта.

З великим задоволенням такий захід відвідав адвокат та керуючий партнер нашої юридичної компанії Krepel, - Дмитро Крепель. В рамках семінару адвокатом були поставлені питання доповідачу, на які були надані вичерпні відповіді.

По закінченню семінару, був виданий відповідний сертифікат про підвищення кваліфікації адвоката